вторник, 26 февруари 2013 г.


Лятна езикова ваканция в Bromsgrove UK -

 традиции на повече от 500 години


С наближаването на лятната ваканция много от нас се приготвят за слънчевите плажове и приключения. Ние от Summerly International Learning обаче искаме да ви напомним, че лятото и ваканцията са едно чудесно и много важно време за да помогнем на децата и младежите да се мотивират и да учат в една забавна и обогатяваща социална среда.
Затова искаме да ви представим една от най-добрите летни езикови ваканции в английското училище Bromsgrove.

Рядко имаме възможност да се докоснем до образование и традиции, носени и изгражданиот елитно училище на повече от 500 години, каквото е Bromsgrove! Едно от най-старите училища в Обединеното Кралство, създадено през 1553 година, Bromsgrove съчетава традициите на първокласното образование  с модерния поглед за света и непрекъснатата жажда за развитие и обновление.
Именно с това нашите партньори от Bromsgrove International Summer School привлякоха нашето внимание и ни накараха да искаме да дадем достъп на българските деца, до този нов свят, изпълнен с приключения, нови хоризонти и приятелства, които остават за цял живот!

Езиковите ваканции на Bromsgrove за ученици от 8 до 17 годишна възраст, споделят една обща цел: да дадат възможност на децата да научат английски, да развият социалните си умения, да подобрят културните си познания и най-вече да се забавляват, докато учат в Bromsgrove, опознавайки истинския британски начин на живот.

Уроците по английски език в Bromsgrove подобряват общите езикови познания и умения на децата и включват занятия по граматика, езиков запас, комуникационни и презентационни умения. Учебната програма е специално създадена за деца от цял свят, независимо от нивото им и предлага разнообразни, актуални и смислени теми, които ангажират и мотивират учениците. Осигурени са всички необходими учебни пособия и материали. Всички учители в програмата са с изключително високо ниво на квалификация, обучени и верифицирани от Международната агенция в Бристол.
Всички уроци и занятия се провеждат в напълно обновените през 2012г. сгради и съоръжения на училището, които включват тенис кортове, футболни игрища и плувен басейн с олимпийски размери  Всички учебни зали имат първокласно оборудване и проектори.

Ваканционните и спортни дейности в Bromsgrove се провеждат заедно с тези на местните британски ученици. Тези дейности помагат на учениците да взаимодействат и общуват с връстници от други страни и с британски ученици, като по този начин те се опознават и подобряват говоримия си английски, преминавайки езиковите бариери, учейки нови думи и подобрявайки комуникационните си умения. Това помага на децата да навлязат в една нова социална среда и да създадат трайни и пълноценни приятелства.

По време на летния езиков курс в Bromsgrove децата участват в множество извънкласни социални и развлекателни дейности и спортни програми. По този начин те не само се забавляват и създават приятелства, но и развиват езиковите си умения по един естествен и свободен начин. Организираните спортни и развлекателни дейности се провеждат всеки следобед (или всяка сутрин за младежката програма), с изключение на екскурзионните дни. В програмата са включени четири еднодневни екскурзии до места като Бат, Оксфорд, Лондон, Стратфорд и други.
Програмата на Bromsgrove включва спортове като футбол, тенис на корт, баскетбол и плуване. Допълнителните занимания са разнообразни и практични, като сред тях откриваме такива като дизайн и изкуства, кулинарни умения и готвене и танци  в специално създадените танцови студиа на училището.

Сигурни сме, че Bromsgrove е правилното място за една незабравима, пълноценна и елитна ваканция. А ако имате нужда от още информация – не се колебайте да ни потърсите на info@summerlylearning.com, 0877 929398 и www.summerlylearning.com

Датите на ваканциите в Bromsgrove за 2013г. са:
Първи курс– 2-16 юли, 2013г.
Втори курс – 16-30 юли, 2013г.
Трети курс -  30 юли – 14 август, 2013г.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

В края на една добра година -благодарим Ви за доверието! 2017-та година бе изпълнена с предизвикателства и приключения за екипа на  Summ...