петък, 8 февруари 2013 г.



АРТ ЛЯТО В АНГЛИЯ

Академия на творческите изкуства в Англия
Всеки родител иска да разшири кръгозора на своето дете, да създаде усещане за естетика и интерес към изкуството. Сега  Summerly International Learning предоставя възможност за незабравимо пътуване до Англия чрез една артистична езикова ваканция

Когато говорим за английската култура , няма как да не изникне в съзнанието ни Англия със своите традиции в театъра и балета, както и невероятните класически романи на 18 и 19 век. 

Академия на творческите изкуства на Summerly с английски език има за цел да развие творческите умения на децата, като им осигури среща с талантливи артисти, актьори и учители. За да покажат максимума на потенциала си и да развият повече страстта си към изкуствата учениците ще имат възможност да се докоснат до различни реномирани занимания по изобразителни и приложни изкуства, танц и актьорско майсторство. 

Естествено, с развлеченията и раздвижената програма на ваканцията, хлапетата имат 25 часа английски с преподаватели на високо ниво. За провеждане на занятията се използва базата на колежа Брадфилд, където децата не само ще могат да учат английския език в реална среда, както и да се потопят в света на изкуството, но и ще се докоснат до многовековната култура на Англия. 

Ваканцията продължава 2 седмици – от 7 до 20 юли, и от 21 юли до 3 август, като е ориентирана към деца между 12 и 17 години.

 SummerlyInternational Learning е бутиков център за образователно и спортно развитие, който предлага индивидуален подход, предоставяйки на родителите най-добрия вариант спрямо интересите на  техните деца. Идеята на създателите е да създадат програми за развитие на езиковите и спортни умения на учениците, и да разбудят интереса им към нови култури. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

В края на една добра година -благодарим Ви за доверието! 2017-та година бе изпълнена с предизвикателства и приключения за екипа на  Summ...