понеделник, 11 февруари 2013 г.


БЪЛГАРСКИ ДЕЦА В УЧИЛИЩЕТО НА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Деца между 8 и 18 годишна възраст ще прекарат две седмици с футболното училище на сър Алекс Фергюсън

Младежите по време на тренировка в Manchester United Soccer Schools

Сега малките любители на футбола имат шанса да се докоснат до големи звезди и да поиграят не къде да е, а именно на Острова! 

Става въпрос за Англия, тренировки с  Manchester United Soccer Schools, нови приятелства и още много преживявания, които Summerly International Learning превръща в реалност. 

Бутиковият център е създаден за образователно и спортно развитие, като основната идея е, децата да се забавляват и междувременно да разширяват кръгозора си и езиковите си познания. Елитните ваканции са създадени за ученици от 8 до 18 години. Всяко едно от тези деца може да сбъдне своята мечта и да прекара две седмици с футболното училище на отбора на сър Алекс Фергюсън. 

Summerly International Learning предлага 40 часа тренировки с треньори на Manchester United, оригинална екипировка, както и футболни семинари с идеята младите фенове да се претопят в атмосферата на истинския спорт. 

Младежите по време на тренировка в Manchester United Soccer Schools
По време на пролетната ваканция тази година, участниците в програмата ще имат възможност и да посетят мача между Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити на стадиона Олд Трафорд на 6-ти април 2013г. Освен това, момчетата ще имат възможност да се срещнат лично с една от звездите на отбора – Хавиер Ернандес.

Концепцията на SummerlyInternational Learning е езиковите знания да вървят ръка за ръка със забавлението и спорта. По време на престоя си децата учат английски по програмите на Оксфорд. 

Ваканциите дават възможност на хлапетата да общуват с деца от други националности, което прави ученето по-ефективно и създава приятелства за цял живот.

Цел на Summerly International Learning е да консултира родителите на всяко дете в избора на програма, в която са комбинирани първокласно езиково обучение със спортни, развлекателни и културни дейности в перфектен баланс.

Повече за ваканциите ни може да научите на www.summerlylearning.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар

В края на една добра година -благодарим Ви за доверието! 2017-та година бе изпълнена с предизвикателства и приключения за екипа на  Summ...