четвъртък, 2 ноември 2017 г.

Селекция Училища в Европа - средно образование в чужбина със Summerly

Уважаеми Родители,  


Представяме ви селекция Училища в Европа, специално подбрана от нас, за да гарантира качество на образованието с разнообразие от профили и извънкласни дейсности в цяла Европа.  
Селекция Училища в Европа - средно образование в чужбина със SummerlyИзбрали сме няколко англоезични IB училища в сърцето на Европа, които наблягат на иновации в образованието, съчетани с най-добрата диплома за средно образование в света и разнообразни извън-класни дейности. Пълен пансионат и кандидатстване от  7-ми до 11-ти клас.

Две от най-добрите частни училища в Германия допълват предлаганите от нас училища в чужбина, отново при пълен пансионат и кандидатстване от  7-ми до 11-ти клас, с минимално ниво на немски език B2/C1 при прием.

Селекция Училища в Европа - средно образование в чужбина със Summerly
Предлагаме ви и съчетание на елитен спорт и средно образование (Sotogrande International School), възможности за избор на програма за средно образование в елитните колежи в Швейцария и още няколко отлични, доказали се училища за среднообразование в Европа.Няма коментари:

Публикуване на коментар

В края на една добра година -благодарим Ви за доверието! 2017-та година бе изпълнена с предизвикателства и приключения за екипа на  Summ...