четвъртък, 26 октомври 2017 г.

Carlsbad International School - едно различно училище в Европа

Carlsbad International School е създадено през 2014 г. от екип от международни преподаватели от цял ​​свят с опит в администрацията на елитни интернати. 



Училището е създадено с визията за първокласно международно средно образование на английски език в сърцето на Европа -  с истински персонален подход към ученето. 
Класове от по 7 деца и съотношение учител към ученик 1:4 показва това.

Кампусът на Carlsbad International School е луксозен и функционален – резултат от инвестиция в размер на 20 милиона евро. 

Днес училището се нарежда сред най-добрите международни училища с преподаване на английски език в Европа.

Това, което прави училището предпочитана образователна дестинация през последните две години е сигурната среда и местоположение - Карлови Вари в Чехия е локация далече от притеснителните събития в западна Европа. 

Комбинацията между сигурна среда сред природата, луксозни условия за живот и изключително качество на образованието и извънкласните възможности е ценена високо от семейства от цял свят.

Повече за това международно бординг училище, представлявано в България от Summerly International Learning може да разберете тук, както и като се свържете с нас. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

В края на една добра година -благодарим Ви за доверието! 2017-та година бе изпълнена с предизвикателства и приключения за екипа на  Summ...