петък, 11 октомври 2013 г.

Summerly представя Езикови ски или сноуборд ваканции​ в Швейцария на Institut auf dem Rosenberg

За Institut auf dem Rosenberg

Създаден през 1889г. Institut auf dem Rosenberg е едно от най-известните и реномирани бординг училища в света, в топ 10 на световната ранглиста.
Училището е известно със своето отлично ниво на образование, постигнато чрез уникален международен подход в обучението.
​Успешните възпитаници на Розенберг заемат лидерски позиции в държавния и частен сектор по света, в областта на изкуствата, както и в правителствата на много държави.


Провеждане:
​4 Януари - 28 Март 2014 (на седмична база)

ШВЕЙЦАРСКИТЕ ЗИМНИ езикови ваканции предоставят на младежите отлична възможност не само да научат английски или немски, или да подобрят вече придобитите знания, но и да се възползват от уникалния шанс да се запознаят с живота в едно от най-добрите швейцарски училища.
Приятелствата, които учениците създават един с друг по време на престоя си в Institut auf dem Rosenberg много често се превръщат в приятелства за цял живот и предоставят на възпитаниците на училището изключителна частна мрежа от познанства.
Швейцарски зимни езикови ваканции в Institut auf dem Rosenberg предлагат уникална комбинация от интензивна програма за изучаване на английски или немски език и възможността да практикуват зимни спортове, като по този начин обогатят престоя си в швейцарското училище и станат част от традиционната европейска култура.

АНГЛИЙСКИ или НЕМСКИ
Швейцарския зимен курс предлага около 25 урока по английски/немски език, както и допълнителни изпитни сесии, контролирано обучение и свободно време. Учениците се обучават от учители по английски или немски език, чиито майчин език е английски/немски, или които са живели в англо(немско)-говорящи страни в продължение на дълги години. В допълнение на учениците са предлага възможност да вземат допълнителни частни уроци, за да се фокусират върху специфична част от езика (допълнителна опция).


СКИ И СНОУБОРД
Дали ще е първото спускане на детето ви по пистите или шанс да подобри съществуващи умения, швейцарските и австрийските Алпи предоставят чудесна възможност за здравословна физическа активност на открито, за да се балансира времето, прекарано в обучение. Един или два пълни дни, заедно с две полудневни ски екскурзии дават на учениците възможността да останат с незабравими спомени от алпийските зимни програми.

Очакваме ви! 
www.summerlylearning.com info@summerlylearning.com
0877 92 93 98
бул. Никола Вапцаров 17, София
SUMMERLY INTERNATIONAL LEARNING

Няма коментари:

Публикуване на коментар

В края на една добра година -благодарим Ви за доверието! 2017-та година бе изпълнена с предизвикателства и приключения за екипа на  Summ...