вторник, 15 октомври 2013 г.

Summerly представя средно образование в училище Birklehof, Германия!

Училище Birklehof е едно от най-престижните бординг (пансионатни) училища в Германия, а също и в топ 100 на най-добрите средни училища в света.

Основано през 1932г., Birklehof  предлага средно образование на деца и младежи от различни националности чрез изключителен образователен и академичен подход, посветен на личностното развитие на всяко дете, неговите социални умения и таланти.
  
Училище Birklehof преподава на възпитаниците си знания в духа на немската образователна система, като в края на обучението си там, младежите получават немска диплома за завършено средно образование в 12-ти клас - "Abitur". 
Като глобален член на Кръглата маса за образование, Birklehof предоставя на възпитаниците си многобройни възможности за международен обмен, участия в международни конференции и други социални и академични дейности.

Summerly International Learninghttp://www.summerlylearning.com/ е официален представител на училище Birklehof за България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

В края на една добра година -благодарим Ви за доверието! 2017-та година бе изпълнена с предизвикателства и приключения за екипа на  Summ...