вторник, 16 април 2013 г.

Започна записването за Манчестър Юнайтед Футболни Училища: футболни лагери с английски език със Summerly!


Summerly International Learning представя футболните лагери с английски език на Манчестър Юнайтед Футболни Училища за момчета от 8 до 18 годишна възраст.


От 1-ви април 2013г. Summerly International Learning отвори записването за летните футболни лагери с английски език на футболните училища на Манчестър Юнайтед!


След пролетния лагер в училището на Манчестър Юнайтед, където отборът на Summerly се върна с много успехи, медали и незабравими спомени от срещата си с Ернандес, Summerly International Learning отвори записването за летните школи.

През лято 2013 се провеждат 6 футболни лагера на Манчестър Юнайтед, всеки от които е с продължителност 2 седмици и включва пълен пансион, обучение по английски език, футболни тренировки и семинари, 2 оригинални екипа на отбора, 3 екскурзии и участие в състезанието на уменията.

Повече за футболните лагери, условията и датите на провеждане може да разберете на интренет страницата на Summerly, както и на контактите по-долу.

Очакваме ви на:
www.summerlylearning.com
info@summerlylearning.com
0877 92 93 98
бул. Никола Вапцаров 17, София  
SUMMERLY INTERNATIONAL LEARNING

Няма коментари:

Публикуване на коментар

В края на една добра година -благодарим Ви за доверието! 2017-та година бе изпълнена с предизвикателства и приключения за екипа на  Summ...