понеделник, 1 април 2013 г.

Започва записването за Тенис ваканциите с английски в Англия със Summerly!


От 1-ви април 2013г. Summerly International Learning отвори записването за летните Тенис ваканции с английски език в колеж Bradfield, Англия.

Провеждани в отличния, одобрен от LTA тенис център на колежа Брадфилд, нашите Тенис ваканции с английски език са създадени за деца, които искат да играят тенис на световно ниво и да подобрят английския си.

Тенис ваканцията с английски език се състои от 25 часа езиково обучение и около 35-40 часа тенис тренировки, провеждани от отличен екип от сертифицирани треньори. Тенис тренировките се извършват по програма базирана на LTA (Lawn Tennis Association), която е отлична за всяко ниво на умения, от средно до много напреднало.

Във ваканцията са включени и видео анализи, спортна психология, семинари по хранене и фитнес. Тенис ваканцията предлага и три незабравими екскурзии до световно известния стадион Wimbledon, Hampton Court Palace -  един от петдесетте истински тенис корта в света, построен през 1528г. и Лондон.


2 седмични езикови ваканции с английски и тенис, провеждани от CMT Learning в колеж Брадфилд, близо до Лондон.

За момчета и момичета от 8 до 18 години

Очакваме ви на:
www.summerlylearning.com
info@summerlylearning.com
0877 92 93 98
бул. Никола Вапцаров 17, София  
SUMMERLY INTERNATIONAL LEARNING

Няма коментари:

Публикуване на коментар

В края на една добра година -благодарим Ви за доверието! 2017-та година бе изпълнена с предизвикателства и приключения за екипа на  Summ...