вторник, 29 септември 2015 г.

Елитното средно образование в Англия и Швейцария: Кои колежи отварят врати към най-добрите университети в света и каква е успешната кандидатура

Кога: 05 ноември 2015г., Четвъртък
Начало: 18:00 часа
Къде: клубна къща Ellinor's House на ул. „Цар Асен" № 33 в столицата
Какво: Бутиково събитие от поредицата "На училище в чужбина", организирано от центъра за средно образование в чужбина Summerly International Learning, с любезното домакинство на клубна къща Ellinor’s House.



Събитието на кратко:


Решението за инвестиция в средно образование в чужбина е винаги свързано с желанието да предоставим на нашето дете редица възможности, отвъд качественото образование.


Добра среда, обноски и култура на поведение и интереси са част от това, което децата получават в елитните колежи на Европа. 


Водещ фактор обаче е в кои университети отиват възпитаниците на дадено училище, както и каква лична мрежа от познанства изграждат в училище. 

Как да изберем наистина елитните средни училища в Англия и Швейцария и как да подготвим кандидатурата на детето, за да го приемат? 

На тези въпроси ще отговорим, по време на първото бутиково събитие от поредицата "На училище в чужбина", организирана от центъра за средно образование в чужбина Summerly International Learning, с любезното домакинство на клубна къща Ellinor’s House.

Програма: 

18:00 Регистрация и питие за добре дошли 

18:30 Откриване

18:35 Елитните училищата, които отварят врати към най-добрите университети в света

Разликите между реномираните колежи в Англия и Швейцария - различни условия, традиции и подходи
Условията за живот, спорт и извън-класни занимания, като важен фактор за развитието 

19:05 Как се влиза в елитно училище? Изисквания и условия за кандидатстване, препоръки за печеливша кандидатура.

Какво може да направи за вас личния образователен експерт? Лични срещи с представители на училището, експертни съвети, изготвяне на мотивационни писма от класа и други важни елементи от съдействието, което образователния експерт може да ви окаже в процеса на кандидатстване.
19:30 Въпроси от гостите и коктейл
RSVP: Покани и регистрация:

Тъй като местата са силно ограничени, а желанието ни е да информираме и помогнем на максимален брой родители, които са заинтересовани от темите, предварителната регистрация за участие е задължителна. 

В случай, че желаете да поканите други заинтересовани родители, те са добре дошли! Молим Ви да им изпратите копие от Вашата електронна покана или контактите ни за регистрация: http://www.summerlylearning.com/#!event---5-nov-2015/cuek


Summerly International Learning 
Tel. 0877 92 93 98
info@summerlylearning.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

В края на една добра година -благодарим Ви за доверието! 2017-та година бе изпълнена с предизвикателства и приключения за екипа на  Summ...