петък, 3 октомври 2014 г.

Summerly ви кани на Среща - дискусия на тема Училището и детето в чужбина.

Бутиковият център за средно образование и езикови и спортни ваканции в Европа - Summerly International Learning организира първата Среща - дискусия за родители, на тема Училището и детето в чужбина.
Целта на събитието е да отговори на редица важни въпроси, свързани с решението да изпратим детето си да започне или продължи средното си образование извън България.
Независимо дали просто мислите по въпроса, имате такава идея за бъдещето или вече сте взели решение, тази среща обещава да бъде изключително полезна и да засегне теми свързани с мотивация на децата, адаптацията им в новата страна и среда, както и ролята на родителите в тази нова комуникация с детето.
Разбира се, ще се говори за това как да изберем правилното училище за нашето дете и как да направим кандидатурата му печеливша, без да изземаме функциите на му.
Ето и темите на срещата:
•Как да изберем училището?
•Кога е правилното време за заминаване?

•Какво прави една кандидатура печеливша?
•Как да мотивираме детето?
•Адаптация и подготовка за един нов живот
•След 1-вия учебен ден - какво да очаква детето от живота в училището, каква ще е ролята на родителите и новата връзка с детето
Организаторите от Summerly са отделили и специално време за въпроси и дискусия, което ще даде възможност на всеки родител да засегне важните за него въпроси и да сподели мнение и опит.
Събитието ще се проведе на 16-ти октомври 2014г. от 18:30 часа в Къща музей "Панчо Владигеров" на ул. Якубица 10 в кв. Лозенец.
Местата са ограничени, поради което е добре да потвърдите присъствието си на:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

В края на една добра година -благодарим Ви за доверието! 2017-та година бе изпълнена с предизвикателства и приключения за екипа на  Summ...