вторник, 17 юни 2014 г.

Манчестър Юнайтед Футболни Училища очакват българските деца!

Футболната школа на Юнайтед, която провежда автентични футболни лагери с английски език за момчета от 8 до 17 години на Острова, очаква българчета и това лято!
След събитието на Манчестър Юнайтед Футболни Училища в София, организирано от българските им партньори – Summerly Learning през февруари, и многото успехи на момчетата по време на лагерите през миналата година, записванията за лято 2014 са в разгара си!

Футболни семинари, личен треньор на всеки 8 деца, тренировки, базирани на 1-вия отбор на Юнайтед и Академията им, както и сценарии, базирани на мачове на отбора са основата на обучението по футбол.

За 2 седмици в училището на Юнайтед момчетата ще учат и английски език по специално създадена програма на футболна и спорна тематика с разговорна насоченост.

Записването за лагерите е в разгара си, местата са ограничени. 
За повече информация може да се свържете с изключителните представители на Манчестър Юнайтед Футболни Училища за България – Summerly на:

0877 92 93 98
www.summerlylearning.com
info@summerlylearning.com
бул. Никола Вапцаров 17, София 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

В края на една добра година -благодарим Ви за доверието! 2017-та година бе изпълнена с предизвикателства и приключения за екипа на  Summ...