вторник, 14 май 2013 г.

Summerly ви кани на лагер на Реал Мадрид в Оксфорд!



Новото попълнение в спортните ваканции на Summerly International Learning са футболните лагери на Реал Мадрид!

Каним всики младежи между 11 и 17 години да станат част от футболната магия на Реал Мадрид, в едно от най-красивите и емблематични места в света –Оксфорд!

Футболните лагери на Реал Мадрид представляват официално, пълноценно училище по футбол и начин на живот, създадено, за да могат младежите да опознаят и усетят културата, начина на мислене и уменията на тази великолепна световна футболна институция – Реал Мадрид.

Всички тренировки се провеждат на английски език, използвайки перфектните условия и база на университета Оксфорд и се водят от официални треньори на Реал Мадрид.  

Програмата на лагера цели да развие младежите не само като играчи, но и като личности. Тренировъчната програма се базира на петте основни ценности, които са помогнали на играчите на Реал Мадрид да станат най-успешния футболен клуб на света.

Лагерите на Реал Мадрид са на седмична база, като има възможност за престой от 1 до 3 седмици. Желаещите да се запишат трябва да имат основни познания по английски.


​​"Футболът е игра с чувства и интелект"​​
- Jose Mourinho, Head Coach



За повече информация и записване:
Summerly International Learning
T: +359 877 929398
A: 17, Nikola Vaptsarov Blvd., 1407 Sofia, Bulgaria

Няма коментари:

Публикуване на коментар

В края на една добра година -благодарим Ви за доверието! 2017-та година бе изпълнена с предизвикателства и приключения за екипа на  Summ...